Επιχείρηση Καθαρή πρόσοψη – 2η Δράση στο Θησείο

2η Δράση, στο Θησείο – Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 11:00 π.μ.

Το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο (www.istorikokentro.gr), σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηναίων, την εταιρεία Kärcher, και τον Σύλλογο Φίλων Θησείου (syllogosthissiou@gmail.com) – μέλος του Δικτύου, προχωράμε σε δράση καθαρισμού προσόψεων το Σάββατο 8 Απριλίου στις 11:00 το πρωί στον πεζόδρομο Ακταίου και Επταχάλκου γωνία.

Κατά την διάρκεια της δράσης, οι εταιρείες Kärcher (εξοπλισμός και μηχανήματα καθαρισμού) και Booka Chemicals Hellas (υλικά antigraffiti και εφαρμογή) θα εκπαιδεύσουν τους εθελοντές. Με την ευγενική χορηγία της Kärcher ένα ολοκληρωμένο πακέτο μηχανημάτων και εξοπλισμού θα παραμείνει υπό την επίβλεψη του Συλλόγου Κατοίκων Θησείου και θα διατίθεται σε κατοίκους και επαγγελματίες που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν.

Μέσω της σημαντικής συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με την εταιρία Kärcher, το Δίκτυο έχει εξασφαλίσει 3 ειδικά πακέτα μηχανημάτων και εξοπλισμού καθαρισμού. Το πρώτο ήδη παραδόθηκε τον Φεβρουάριο στα Εξάρχεια. Το δεύτερο θα παραδοθεί αυτό το Σάββατο στο Θησείο.  Η επόμενη δράση θα λάβει χώρα τον Μάιο στην γειτονιά της Πλάκας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!