Ενημέρωση

Σύλλογος «Αρδηττός» καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις 2018 «Μέτς, μια γειτονιά που μαθαίνει»

Συναντιόμαστε και πάλι στους δρόμους του Μετς με τις Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2018, “Μετς, μια γειτονιά που μαθαίνει”. Μαθαίνει πώς την έχουν βιώσει οι επισκέπτες και οι κάτοικοί της, ποιές πιθανές εναλλακτικές χρήσεις έχουν οι επαγγελματικοί της χώροι, πώς να κάνεις ζωγραφική και γλυπτική, πώς να ανακαλύψεις τους θησαυρούς της περπατώντας στα στενά της, πώς να … Συνεχίστε να διαβάζετε Σύλλογος «Αρδηττός» καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις 2018 «Μέτς, μια γειτονιά που μαθαίνει».

«Αθήνα Τόποι Μνήμης» Ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικοί περίπατοι σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού συμμετείχαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Φεστιβάλ Αθηνών και το «Άνοιγμα στην Πόλη». Οι φετινές εκδηλώσεις με τίτλο «Αθήνα τόποι Μνήμης» περιελάμβαναν  τρεις περιπάτους σε εμβληματικά σημεία της πόλης και πραγματοποιήθηκαν στις 4, 12 και 20 Ιουνίου: Στις … Συνεχίστε να διαβάζετε «Αθήνα Τόποι Μνήμης» Ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικοί περίπατοι σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών..

Αθήνα Τόποι Μνήμης: Πολιτιστικοί Περίπατοι Ιούνιος 2018 σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών

Το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Φεστιβάλ Αθηνών και το «Άνοιγμα στην Πόλη». Οι φετινές εκδηλώσεις με τίτλο «Αθήνα τόποι Μνήμης» περιλαμβάνουν τρεις περιπάτους σε εμβληματικά σημεία της πόλης: Πρόγραμμα: Δευτέρα 4 Ιουνίου: 18:30. Περίπατος στους ιστορικούς πεζόδρομους της Αθήνας, από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και … Συνεχίστε να διαβάζετε Αθήνα Τόποι Μνήμης: Πολιτιστικοί Περίπατοι Ιούνιος 2018 σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Hello, There seems to be a problem with our acount. Yesterday we renwed our account for the web hosting for the site http://www.istorikokentro.gr but it is still off. Could you please check it and let us know what we need to do? Kind Regards Katerina Vlachou

Περιορισμός Παράτασης Ωραρίου και χρήσης μουσικής των ΚΥΕ- Μια νέα μάχη για το Ιστορικό Κέντρο

Θέμα: "Περιορισμός Παράτασης Ωραρίου Χρήσης Μουσικής ή Μουσικών Οργάνων των ΚΥΕ στη Συνοικία του Κολωνακίου - Προτάσεις για την έκδοση Τοπικής Κανονιστικής" Προς την Πρόεδρο και τα Μέλη του Συμβουλίου της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων: Αθήνα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 Το Σωματείο μας, ως εκ του καταστατικού του σκοπού, ασχολείται ενεργά με την … Συνεχίστε να διαβάζετε Περιορισμός Παράτασης Ωραρίου και χρήσης μουσικής των ΚΥΕ- Μια νέα μάχη για το Ιστορικό Κέντρο.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο ιστορικό κέντρο Αθήνα Τόποι Μνήμης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών

«Αθήνα: Τόποι Μνήμης» Ιούνιος 2017 - Απολογισμός Το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο με το συντονισμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία μια σειρά εκδηλώσεων στο Ιστορικό Κέντρο. Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Στα βήματα της Δημοκρατίας. Η … Συνεχίστε να διαβάζετε Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο ιστορικό κέντρο Αθήνα Τόποι Μνήμης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Επιχείρηση Καθαρή πρόσοψη – 2η Δράση στο Θησείο

2η Δράση, στο Θησείο - Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 11:00 π.μ. Το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο (www.istorikokentro.gr), σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηναίων, την εταιρεία Kärcher, και τον Σύλλογο Φίλων Θησείου (syllogosthissiou@gmail.com) - μέλος του Δικτύου, προχωράμε σε δράση καθαρισμού προσόψεων το Σάββατο 8 Απριλίου στις 11:00 το πρωί στον … Συνεχίστε να διαβάζετε Επιχείρηση Καθαρή πρόσοψη – 2η Δράση στο Θησείο.

Καθαρίσαμε τον Λόφο του Αρδηττού

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού στα πλαίσια της συνεργασίας της με την πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s Do it Greece, συμμετείχε το Σάββατο, 1η Απριλίου στις 12:00 στον καθαρισμό του λόφου του Αρδητού. Την πρωτοβουλία της δράσης είχε ο Εξωραϊστικός, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Ο Αρδηττός», μέλος του Δικτύου Οργανώσεων & Πολιτών για ένα Βιώσιμο … Συνεχίστε να διαβάζετε Καθαρίσαμε τον Λόφο του Αρδηττού.

Καθαρίζουμε τον λόφο του Αρδηττού

Αγαπητοί φίλοι, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού στα πλαίσια της συνεργασίας της με την πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s Do it Greece, συμμετέχει το Σάββατο, 1η Απριλίου στις 12:00 στον καθαρισμό του λόφου του Αρδηττού. Η δράση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να γνωρίσουν και να αγαπήσουν … Συνεχίστε να διαβάζετε Καθαρίζουμε τον λόφο του Αρδηττού.